Wie ben ik?

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik ben Myon Padding, achttien jaar en zit in mijn derde en tevens laatste jaar van de opleiding Mediaredactiemedewerker aan het Landstede in Zwolle.  

Op mijn blog zijn opdrachten te vinden die ik gedurende mijn opleiding op het Landstede gemaakt heb. Ik startte in september 2017 met een ‘opa en oma interview’ en eindigde de schoolperiode begin 2020 met de meesterproef van de opleiding. Namelijk het maken van een eigen glossy.

Neem vooral een kijkje in mijn portfolio. Ik wil naast de stages die ik gedurende de opleiding liep bij twee regionale omroepen (RTV Drenthe en RTV Oost) laten zien dat ik de afgelopen jaren mezelf heb ontwikkeld als Mediaredactiemedewerker. Ik juni 2020 hoop ik mijn diploma in ontvangst te nemen.

Myon